Menu Close

El nostre equip

Infantil

Montserrat Font Martinez

Directora de Neurohub, tinc titulació de teràpia ocupacional per la UAB amb especialitat en pediatria. Formada en Màster de Rehabilitació Psicosocial per la UAB i en Màster d’Intervenció en Teràpia Ocupacional en l’àmbit de la infància per la Universitat de Castilla la Mancha (UCLM). Formació complerta en Integració Sensorial per la Universitat del Sud de California (Western Psychological Services-WPS). Introducció a Concepte Bobath Pediàtric. Curs DIR-101, model DIR-Floortime. Especialitzacions i formació contínua en l’atenció a infants amb Trastorn d’Espectre Autista (TEA). He treballat en diferents centres de rehabilitació infantil, a Catalunya, Madrid i el País Vasc. Tinc experiència en intervenció domiciliària i he treballat en constant coordinació amb el món escolar i les famílies al llarg de tots els anys de la meva carrera professional.

Clara García Clavé

Fisioterapeuta pediàtrica de Neurohub. Vaig estudiar fisioteràpia a la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna i em vaig especialitzar en pediatria a les Escoles Universitàries Gimbernat i Tomàs Cerdà. He seguit formant-me en aquest àmbit de manera continuada tant aquí com a França i actualment estic cursant el Màster de Psicomotricitat Educativa i Terapèutica a la Universitat de Vic. Vaig estar treballant quatre anys a Catalunya en diferents centres vinculats a la fisioteràpia pediàtrica i la neurorehabilitació i he estat dos anys vivint i treballant a França en atenció precoç i seguiment de fisioteràpia pediàtrica. Crec que davant d’una intervenció de fisioteràpia en pediatria cal un bon treball en equip amb tots els professionals que envolten l’infant, la seva família i el seu entorn més pròxim.

Adults

Laura Serra Rusiñol 

Fisioterapeuta neurològica especialitzada en adults. Vaig estudiar fisioteràpia a la UAB amb menció en neurologia. Formada en el Concepte Bobath (Bàsic i Avançat) i Màster d’Estimulació Neurològica de la UVIC i la UEN. He realitzat cursos d’Estimulació bassal, Mètode Perfetti, Mètode Affolter, Neurodinàmica en Neurorehabilitació, entre d’altres formacions en adults i infantil. Tinc experiència en centres de neurorehabilitació, intervenció domiciliària

Col·laboracions

Ara Psicología

Treballem en col·laboració amb Ara Psicologia per oferir el servei de psicologia, neuropsicologia i logopèdia.